2020… het jaar dat de offline kerk en masse een poging deed tot online community bouwen. Mini-huisgroepen van 6 maximaal. Een zangverbod. 1,5 Meter diensten. Daar gaat je mooie megakerk concept. Seculiere bronnen fluisteren zelfs dat de intelligente lockdown de kerk-leegloop met 10 jaar heeft versnelt.

Geloven-op-de-bank: het nieuwe normaal? Een schrikbeeld voor de een. Een prettig alternatief voor de ander. 

Hoe krijg jij je toch met regelmaat een portie geestelijke voedsel binnen? Hoe blijf jij in contact met God? Probeer jij al puzzelend de Bijbel te begrijpen? Of kan jij een spreekwoordelijke ‘Filippus’ gebruiken die je vraagt of je begrijpt wat je leest? 

In de Hagenpreken podcast neem ik met jou relevante geloofsonderwerpen vanuit de Bijbel onder de loep. Ik behandel thema’s die prikkelen, uitdagen, je leven raken, en helpen koers te houden in de woelige wateren van een steeds complexer wordende wereld. 

Neem gerust een kijkje over de heg…

Binnenkort starten de Hagenpreken van Saint K9® Podcasts.

Dit is een preview voor de lancering van de 1e van een drieluik van podcasts die Benaiah initieert op veler verzoek.

Hagenpreken zijn er voor jou als je op zoek bent naar wat extra, gezonde geestelijke input tijdens een ‘lockdown’ of als de kerk je net iets te karig, te hip, te lief, te vlak of te eng is geworden.